Wat zou het toch geweldig zijn als u al een kijkje in de toekomst kan nemen. Voordat er ook maar iets op de bouw is gedaan, u al door gebouwen kan wandelen. Dat u met 1 druk op de knop in een virtuele wereld staat, waarin uw wensen te zien zijn. Zo kunt u ruim voor de start van de bouw alles al volledig voor u zien: prachtige keukens, slimme installaties en ideaal ontworpen badkamers. What you see is what you get!

Wanneer u een verandering wenst passen wij dat direct aan in ons systeem en kunt u deze aanpassing meteen virtueel ervaren. Deze methode is erg tijdbesparend, omdat de data van het ontwerp ook wordt gebruikt voor de inkoop en de prefab bouw. Eenmaal op de bouwplaats hoeft alles alleen nog maar afgemonteerd worden. Gewoon Plug & Play. Alles super effici├źnt!

3D-SCAN EN BIM

Bij Stamhuis werken we met slimme apparatuur, waarmee we de locatie precies inmeten. Hierdoor worden onze ontwerpen op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Dit doen wij door de ruimte volledig 3D te scannen en te verwerken met het Bouwwerk Informatie Model (BIM).

Virtueel bouwen 3d bril

WAT IS VR?

VR, virtual reality, is een simulatie van een omgeving via een computer. Op deze manier kunt u het ontwerp van uw gebouw ervaren. Dit doet u door virtueel in het gebouw te rond lopen. Past het ontwerp bij uw verwachtingen? Hoe voelt het om door het gebouw te lopen? Zit het ontwerp logisch in elkaar? U kunt gelijk verschillende opties ervaren. Een andere kleur muur, een uitbouw of een andere indeling. Kortom: een slimme ervaring!

GREENROOM

Wij geloven in 100% voorbereiding door virtueel bouwen! Alles optimaal doordacht en geen verrassingen achteraf. Kom naar onze showroom om de nieuwste trends en ontwikkelingen zelf te ervaren in de Greenroom. Door onze realtime VR techniek kunt u lopen in de door ons of samen ontworpen ruimtes.
Klik hier voor het maken van een afspraak.