Winkels

Een winkel verbouwen heeft nogal wat voeten in aarde. Want hoelang moeten wij onze deuren sluiten? Hoe zit het met de overlast voor ons personeel, onze klanten en de omwonenden? Hoeveel omzet lopen wij mis? Valt de aangepaste winkel wel in de smaak bij onze vaste klanten? Wij begrijpen de twijfel en onzekerheid van onze opdrachtgevers als geen ander… Onze oplossing? Het Stamhuis Totaalconcept: een vooruitstrevende en veelzijdige bouwmethode waarmee wij u van A tot Z ontzorgen en garant staan voor een vlotte realisatie van uw bouwproject.

Uniek voordeel

Als het om het (ver)bouwen van winkels of het uitrollen van winkelformules gaat, hebben wij een reputatie hoog te houden. Onze ervaren specialisten halen alles uit de kast om de klantverwachtingen te overtreffen. Wanneer de situatie erom vraagt, kunnen wij een beroep doen op de expertise van onze gerenommeerde partners. Stamhuis brengt alle cruciale bouwdisciplines samen: van ontwerp tot ruwbouw en van projectmanagement tot onderhoud en beheer. Met een hecht team van op elkaar ingespeelde specialisten staan wij garant voor toekomstbestendige winkels van hoge kwaliteit.

Unieke bouwsnelheid

De snelheid waarmee Stamhuis projecten realiseert, mag gerust een unique selling point worden genoemd. Elk project wordt tot in detail voorbereid en via een ijzersterke logistiek geïmplementeerd. Door vooraf te produceren en assembleren kunnen wij zo’n beetje elk artikel op maat maken en deze snel en gemakkelijk monteren. Zo kunnen wij een winkel van 4500 m² in slechts vijf werkdagen in zijn geheel verbouwen en inrichten!