Villa’s

Wilt u bijzondere villa’s bouwen? Wij bouwen villa’s naar uw wensen. Woningen met veel privacy, comfortabele slaapkamers, luxe badkamers en fijne tuinen om heerlijk in te ontspannen. We hebben diverse mooie villa’s gerealiseerd met verschillende daken, indelingen, stijlnuances en details.
Voor verschillende partners ontwikkelen wij nieuwbouwprojecten van één tot circa 100 villa’s op diverse kavels. Kavels in een nieuwbouwwijk, in een buitengebied of inbreidingsproject van de gemeente. Graag werken wij een plan uit op basis van uw wensen!

Wilt u de mogelijkheden bekijken en bespreken? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, om daar de mogelijkheden voor uw bouwproject te bekijken. Daar ziet u het bouwsysteem waarmee wij werken en welke interieur- en exterieurafwerkingen mogelijk zijn. Tevens kunt u een villa van binnen en buiten beleven in onze VR-Greenroom. Maak een afspraak met onze adviseurs. Zij informeren u graag over alle mogelijkheden en de nieuwste trends in wonen en bouwen.