Stamhuis

Stamhuis Intelligent Bouwen is onderdeel van Stamhuis. Stamhuis bestaat sinds 1926 en is dankzij het Stamhuis Totaal Concept uitgegroeid tot de grootste en meest innovatieve retailbouwer van de Benelux! Stamhuis is een innovatief en erkend bedrijf met in totaal acht vestigingen in Nederland en België. Met meer dan 300 vaste medewerkers bouwen en renoveren zij jaarlijks ruim 1200 projecten (woningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed) in binnen- en buitenland.

Stamhuis gelooft in 100% voorbereiding door virtueel bouwen! De klant kan door het ontwerp lopen in de VR Greenroom en haar ‘digital design’ ervaren. Dit zorgt voor optimale doordachtheid en geen verrassingen achteraf. Dankzij Stamhuis Intelligent Bouwen ontvangt de klant namelijk een compleet visueel beeld met 3D, Revit & BIM. Hierbij zet Stamhuis de beste koers door toonaangevend én vooruitstrevend te zijn in Prefab, Modulair en Circulair bouwen. Stamhuis ontzorgt door geleverde kwaliteit en innovatiekracht in combinatie met duurzame toepassingen en de slimste technologieën. Kijk op http://www.stamhuis.nl/ voor meer informatie.

Visie

Wij houden van sterkte, lange termijn-relaties! Door te sturen op constante kwaliteitsverbetering, samenwerking en het bundelen van kennis en kunde komen de allermooiste projecten tot stand. Om u zo goed mogelijk te helpen zijn wij maximaal betrokken. Wij vertalen uw oorspronkelijke idee naar een duurzame en functionele omgeving die kwaliteit en woonplezier uitstraalt. Wij geloven in 100% voorbereiding door middel van virtueel bouwen! Alles optimaal doordacht en geen verrassingen achteraf.

Stamhuis Intelligent Bouwen staat voor een vooruitstrevende en veelzijdige bouwmethode waarmee wij u van A tot Z van dienst zijn en garant staan voor een vlotte realisatie van uw bouwproject. Wij vertalen uw idee naar een kwalitatief, comfortabel en veilig gebouw met de slimste technologieën. Hierbij draait alles om de eindgebruiker: de persoon die in het nieuwe gebouw gaat wonen, werken of recreëren. Deze visie resulteert in toekomstbestendige en duurzame gebouwen.

Missie

Onze missie is dat Stamhuis Intelligent Bouwen 100% tevreden opdrachtgevers heeft dankzij geleverde kwaliteit en een sterke relatie. Wij willen de marktleider zijn in Prefab, modulair en circulair bouwen. Stamhuis Intelligent Bouwen ontzorgt partners door middel van het innoveren, realiseren en onderhouden van gebouwen en omgevingen. Door transparant, duurzaam en respectvol te werken ontstaat een langdurige relatie met opdrachtgevers, toeleveranciers, medewerkers en investeerders. Dankzij onze digitale hulpmiddelen 3D, Revit & BIM willen we een compleet visueel beeld geven van een sterke, innovatieve oplossing. Altijd de beste koers!